Beyaz Ruffles Uzun Tren Gelinlik 2021 Özelleştirilmiş gelinlikler Artı Boyutu Arapça Dubai Nijeryalı Evlilik Vestido De Noiva

Müşteri Yorumları
Stoklarımızda
₺8 782.59 ₺5 093.83

    • SKU: a28344
    • Kategori: Düğünler ve Etkinlikler
    • Etiketler: siyah gelinlik dubai, nijerya elbisesi, çin gelinlik mavi, içn gelinlik, gelinlik 20 denizkızı, klasik Nijeryalı düğün, deniz kızı düğün giyinmiş, nijeryalı düğün elbiseleri, hint gelinlik dubai, arap boncuklu elbiseler.

Ürünlerimiz veya hizmetlerimizle ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, olumsuz geribildirimden ayrılmadan önce lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Herhangi bir sorunu çözmek ve size en iyi müşteri hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapacağız.

iade politikası

-- Size iade posta adresini vereceğiz.Lütfen bize haber vermeden herhangi bir elbise iadesinin iade edilmeyeceğini unutmayın.

Borsalara yalnızca arızalı, yanlış sevk edilen veya aldıktan sonra hasar gören ürünler için izin verilir.Tüm öğeler sadece eşit fiyat değişimi için değiştirilebilir, lütfen iadeleriniz alındıktan sonra değiştirmeleri yapacağımızı unutmayın.

Ayrıca müşteri hizmetlerimize de büyük önem veriyoruz ve mağazamızda harika bir alışveriş deneyimi yaşamanızı diliyoruz.

* Lütfen istediğiniz nakliye hizmetinden birini seçin:

Bize resim göndermek istiyorsanız, resim elbisesine özel de yapabiliriz, toptan da sıcak karşılama, lütfen daha fazla bilgi için benimle iletişime geçmekten çekinmeyin:)

4.Yüksek kalite-Farklı elbiselere göre kumaşları seçin .

(1) İthalat vergileri, vergiler ve harçlar ürün fiyatına veya nakliye ücretlerine dahil değildir.Bu masraflar alıcı sorumluluğundadır.

Mağazamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz.Sizinle iletişim kurmaktan çok memnunuz.

4. İade ve Geri Ödeme Prosedürleri

--Sizin tarafınızdan iade edilen ürün alındıktan sonra, 3 ila 7 iş günü içinde size iade edeceğiz byT/T. Acele sipariş ücreti ve daha önce ödediğiniz nakliye ücreti iade edilmez.

(1).HongKong Post Hava Parsel (Ücretsiz kargo worldwide) (az 2 KG) yaklaşık 10-30 iş günü gelmesi veya daha fazla tatil sezonunda, takip numarası sağlamak. (Ancak biraz daha uzun süre, ürünleri beklemek için yeterli sabrınız olması gerekir, hatta nadiren kaybolur).

-- İade nakliye ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

1. Geri dönüş

-- Elbisenizde ÜCRETSİZ onarım sunuyoruz!Ancak geri göndermek için posta ücreti ve size yeniden nakliye ücreti her ikisi de hesabınızda olacaktır.

hakkımızda

Desteğiniz için teşekkür ederiz !Her gün mutlu olmanı dilerim !

3. Boyutlandırma veya Uydurma Sorunları

2.Rekabetçi fiyat-daha fazla miktar, daha fazla indirim.

Bizim ürün ve hizmetleri ile memnun iseniz , sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız bırakın lütfen .

Bilgisayar ekranları, özellikle CRT ekran ve LCD ekran arasında renk sapmalarına sahip olduğundan, ürünlerimizin renginin gördüğünüz fotoğraflarla tam olarak aynı olacağını garanti edemeyiz.

3.Hızlı teslimat-sipariş verildikten sonra 10-15 gün içinde sevkiyat.

Her zaman olduğu gibi, bir sorun varsa veya öğe tatmin edici değilse, hızlı ve tatmin edici bir çözüm için lütfen önce bizimle iletişime geçin.

Müşterilerimize her zaman rekabetçi fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz.Ürünlerimizin çoğu sıkı kalite kontrol süreci ile el yapımıdır.Özelleştirilmiş elbiseler ve gelinliklerde de çok güçlüyüz.

2. Değiş tokuş

Ismarlama Hizmet Ismarlama bir boyut sipariş etmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki formatı tamamlayın ve sipariş verdiğinizde bize teklif verin.Teşekkürler! 1. Göğüs: Cm / inç 2. Bel: Cm / İnç3. Kalçalar: Cm / inç 4. Topuk ile yere içi boş: Cm / inç 5. Doğal Yükseklik: Cm / inç 6. Elbise Rengi (Lütfen bir Renk seçin No.renk Grafiğimizden): Renk NO. #7. Aşınma Tarihi: 8.Diğer Gereksinim:

Not: Fotoğraf çekimi, ekran veya renk sıcaklığı vb.Sırasında aydınlatma nedeniyle fotoğrafın renk açısından gerçek öğeden biraz farklı olabileceğini lütfen unutmayın.

(2).Ems'yi seçebilirsiniz (10'dan fazla ürün ücretsiz olacaktır), yaklaşık 5-12 iş günü sürecektir (çok iyi sevkiyat yolu, sizin için tavsiye)

Çin'in önde gelen elbise ve gelinlik tasarımcısı şirketlerinden biri olarak, kendi profesyonel tasarımcılarımız var ve mağazamızda listelenen ürünlerin %90'ından fazlasını tasarladık.Kendi profesyonel fotoğrafçılarımız ve modellerimiz var ve %100 gerçek ürün fotoğrafları sunmakta ısrar ediyoruz.

--Öğeyi aldıktan sonra 48 saat içinde iade için lütfen bizimle iletişime geçin.O zaman yaşadığınız konular hakkında bizimle görüşebilirsiniz. zamanın %90'ı, geri bir şey göndermek zorunda kalmadan teknik destek vererek sorunu çözebiliyoruz.

Ödeme Yöntemi

1.Mükemmel kalite-üstün kumaş, özel işçilik, doğru ölçüm ve eksiksiz kalite kontrol sistemi.

-- İade edilen ürün, size gönderildiği, değiştirilmediği ve giyilmediği için mükemmel durumda olmalıdır.Herhangi bir toz, kirli lekeler, değişim vb. Varsa, geri ödeme teklif etmeyeceğiz.Elbiseler için, stok ücreti olarak toplam sipariş tutarının %30'unu da ödemeniz gerekir.

Moda Elemanı Lüks
Kol Stili Kolsuz
Dahili Sütyen Evet
Öğe Türü gelinlik
Dekorasyon DALGALANDIRIYOR, Katmanlı
Astar / Elbise Malzemesi Dahili sütyen ile mükemmel kalitede üstün kumaş
Menşe Yeri suzhou, Jiangsu, Çin (Anakara)
Elbiseler Uzunluğu Taban Uzunluğu
Hamile kadınlar için No
Model Numarası Model Numarası.
Uzunluk Court Train
Gerçek Görüntüler No
Bel kısmı Doğal Faktörler
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz
Arka Tasarım fermuarlı
Marka Adı Düşük zaman
elbise türü Abiye, parti elbisesi, kulüp elbisesi, Balo Elbisesi, kokteyl elbisesi
Gelinlik Kumaş Organze
teslimat 10-15 gün içinde hızlı teslimat
Renk Renk şemasından istediğiniz gibi seçin
Siluet Deniz Kızı/Trompet
Özel Yapılmış Boyut Ekstra maliyet olmadan mevcut
Yaka Bir tanem
Tren Mahkeme Tren
Kaynak Anakara Çin

0 Bu ürün için yorumlar

İnceleme ekleme

E-posta adresinizi yayınlanan olmayacak . Gerekli alanlar işaretlendi *

Puanınız

Teşekkür ederim! Geri bildiriminiz gönderildi.

İlgili ürünler

Seksi Fildişi Tankı Mermaid Gelinlik Trompet V Yaka gelinlikler Backless Gelin Elbise Büyüleyici Aplikler Bow Vestidos De Noiva
₺4 506.47 ₺2 613.77

2.öğeler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen en kısa sürede bizimle iletişime geçin, size tatmin edici bir çözüm sunacağımıza ve %100 memnuniyetinizi garanti edeceğimize söz veriyoruz.ürün boyutu resimde veya boyut grafiğine tıklayın veya doğrudan bize sorun.manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir

Katmanlı Dantel Boho Uzun Kollu düğün elbisesi Aç Geri Derin V Yaka Şerit Tül Bahçe Plaj Bir Çizgi Çıplak 2022 gelinlikler
₺4 368.18 ₺2 751.87

6.omuz omuza = _ _ _ inç (cm) örneğin: boyut birimi : (santimetre veya inç) tüm önlüklerimiz siparişe göre yapılabilir, bu da siparişinizi bizimle birlikte verene kadar elbisenizi yaratmaya başlamadığımız anlamına gelir.sipariş üzerine yapılan elbisenin yapımı yaklaşık 15-25 gün sürer.süreç karmaşıksa,

LORIE Sky Blue Mermaid Uzun balo kıyafetleri 2022 V Yaka Plise Kadınlar Örgün Parti Elbise Popüler Abiye giyim Elbiseler De Soirée
₺2 727.23 ₺1 718.13

1: boyut elbise için önemlidir, bedeninize uygun seçmek için lütfen boyut tablosuna göre, sss: d: bel _ _ _ inç veya _ _ _ cm, a: boyunuz (ayakkabılarla) _ _ _ inç veya _ _ _ cm. i̇stediğiniz renk numarasını seçebilir, ardından siparişinize not alabilir veya bana mesaj gönderebilirsiniz a:

Kraliyet Mavi siyah 2018 Anne Gelin Elbise A-line V Yaka Şifon Dantel Uzun Zarif Damat Anne Elbise Düğün Parti
₺2 542.14 ₺1 830.25

merhaba sevgili arkadaşım, kendi üretim fabrikamız var.sağladığınız boyut ve renge göre sizin için özelleştirebiliriz.gönderdiğiniz tasarım resimlerine göre sizin için de özelleştirebiliriz.herhangi bir ihtiyacınız varsa lütfen bize bildirin, siparişiniz için teşekkür ederiz!

Artı Boyutu Abiye 2023 Hiç Güzel Pullu Kolsuz Bitkiler Detay Örgü Balo Elbise Kadınlar için Zarif Parti Abiye
₺3 050.03 ₺884.56

kapatma: arkada gizli bir fermuar . fit: lütfen boyut tablosuna bakın. streç : kumaş streç değildir. kumaş: giysi polyester ve naylondan oluşur. i̇ç çamaşırları: astarlı, dolgulu değildir. bu seksi payetli tül elbise, derin v yaka ve balık kuyruğu eteğine sahiptir, ışıltılı

Siyah dantel ruffled saten tek omuz yüksek yarık balo elbise ziyafet parti kokteyl parti akşam elbise aso ebi
₺5 269.55 ₺4 215.57

nasıl ölçülür bizim dükkana hoşgeldiniz boyut tablosu 5. boyunuz (ayakkabılar dahil) _ _ _ inç veya _ _ _ santimetre, hakkımızda boyut tablosunda doğru boyutu bulamazsanız, lütfen bana bedeninizi gönderin, ücretsiz özelleştirme hizmeti sağlayabiliriz. renk kartı 4.

Charro Vestidos De XV Años Muhteşem Quinceanera Elbiseler Sevgiliye Çiçekler Aplike Saten Balo Tatlı 15 Elbise
₺5 791.96 ₺5 212.82

ölçüm 5.i̇ade parselinizi aldıktan sonra, paranızı 3-5 iş günü içinde hesabınıza iade edeceğiz. 1.öğeleri aldıktan sonra sizin için uygun olup olmadığına karar vermek için 5 gününüz var. 3.kalça = _ _ _ inç 3) güvenli ve hızlı uluslararası nakliye; mağazamıza hoşgeldiniz tasarım

Pembe Bir Çizgi Kabarık Kokteyl Elbiseleri Bayanlar için 2022 Kepçe ile 3D Çiçek Kolsuz Elbise Balo Abiye Sashes Robe De Soirée
₺3 004.57 ₺1 502.29

iade talebi kabul edildikten sonra 14 gün içinde bize iade edilmelidir. elbiseni tamir et!ama posta geri göndermek ve yeniden nakliye maliyeti 4. sipariş 24 saati aştıktan sonra herhangi bir boyut/renk/özel istek değişikliği kabul edilemez. 2. elbiseler gibi herhangi bir accessaries içermez&n bsp;peçe,

Afrika Kumral Mermaid gelinlik modelleri Kapalı Omuz Fermuar Sweep Tren Yaz Kadın Düğün Konuk Törenlerinde Hizmetçi Onur Elbise
₺2 166.80 ₺1 776.76

özel renk ve boyuta ihtiyacınız varsa, lütfen iletişime geçmekten çekinmeyin us.it dışarı gemi 5-7 iş günü sürer.acil siparişe ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

Muhteşem Pembe Akşam Elbise İnce A-Line Fırfır Kapalı Omuz Parlak Pullu Boncuklu Bandaj Backless Kat Uzunlukta Düğün Parti Kıyafeti
₺2 850.81 ₺1 738.95

4.lütfen parselin alınmasından sonra 2 gün (48 saat) içinde bizimle iletişime geçin ve ürün sorununu ve iade nedenini belirtin. 3.satın alma işleminizin kalitesinden %100 memnun değilseniz , öğelerinizi teslim tarihinden itibaren 7 gün içinde iade edebilir veya değiştirebilirsiniz. 4.yükseklik (ayakkabı

Uzun Kollu Altın Aplike Balo Elbise Vestidos De Novia Geleneksel Kosova Siyah Akşam Parti Elbiseler Kadınlar İçin 2021
₺4 807.31 ₺3 845.77

boyut çi̇zelgeleri̇ iade politikası müşteri̇ memnuni̇yeti̇ kredi kartları, gerçek zamanlı banka havaleleri, çevrimdışı ödemeler (banka havaleleri ve western union) gibi birçok ödeme yöntemi mevcuttur.aşağıdakiler için en uygun yöntemi seçebilirsiniz you.to çıkarlarınızı koruyun, ödemeniz

Klasik Yüksek Boyun Balo Elbise Lüks Uyluk Yüksek Yarıklar gece elbisesi Pullu Custom Made Elbiseler
₺2 971.33 ₺2 020.49

a. yükseklik = _ _ _ inç (cm) f. armhole = _ _ _ inç (cm) g. omuz omuza = _ _ _ inç (cm) 🙋 mükemmel oturan bir elbise mükemmel ölçülerle başlar.ölçüye uygun bir elbise sipariş etmeden önce, doğru ölçmenize yardımcı olabilecek profesyonel bir yerel terzi bulmanızı şiddetle tavsiye ederiz.burada